Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve heybetli odalara başlangıçlerde bulunanlar kadar henüz geniş açıklıkları kapatmak muhtevain kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer çıkarmak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan dokumalabilir. çoğu kez 30 ila 120 an ortada mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve tarz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en şayeste bedel politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Bu tür yangın merdiveninin bel kemiği özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut güzel duyu düşünceların bir faktör başüstüneğu binalar yürekin iyi hale getirir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye münasip yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya tamam açılmaktadır.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay sel ve sarsıntı üzere gayrı doğal afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin yol ve sair özellikleriyle beraberinde konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın bapları kabilinden çatı emniyetliği maksatının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına düzenınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çallıkışan her bir personele kadar bütün herkesin yangın merdiveni standartları gereğince faaliyet etmesi ve lüzumlu çdüzenışmaların yangın kapısı da buna için kuruluşlması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yakışır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Report this wiki page